hoofdbanner
Droom en Daad VOORKANT

DE WINKEL VOOR KRIJTVERF EN DECORATIEF SCHILDERMATERIAAL

In onze winkel in het centrum van Deventer laten we u graag  alles zien over de krijtverf van Annie Sloan. Voorbeelden te over, en ons deskundige team staat u graag te woord met advies. Is het nodig, dan maken we met hetzelfde gemak even een voorbeeld in het atelier, om de kleuren en mogelijkheden voor een specifieke situatie duidelijk te maken.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Mijn 8 oude café-stoelen zijn eindelijk helemaal leuk en vrolijk! Een likje krijtverf, laagje vernis, en voilà! De donkere houtkleur beviel me al lange tijd niet meer. Dus tijd voor veranderen en lichte kleuren. Ze zijn echt niet geschuurd, alleen schoongemaakt met St Marc, en daarna ieder in een andere kleur geschilderd. Omdat het intensief gebruikte stoelen zijn van het atelier, hebben ze daarna een laag transparante matte vernis gekregen. Ik ben er helemaal blij mee. Met dank aan Marleen, Lies en Monique!

INSPIRATIE

Foto’s en verhalen over wat je allemaal met de producten van Annie Sloan en Polyvine kan doen. Voorbeelden die klanten ons opstuurden, foto’s van eigen schilderwerk, kortom: Inspiratie!!!

 

CHALK PAINT VAN ANNIE SLOAN MAAKT SCHUREN VOORAF OVERBODIG!

Uitleg-kalkverf

ATELIER EN WORKSHOPS

Natuurlijk willen we dat de producten die wij verkopen zo creatief mogelijk gebruikt kunnen worden. Daarom geven we zeer regelmatig workshops. Hiervoor hebben we in ons pand aan de Striksteeg in Deventer en prachtig en ruim atelier beschikbaar. Zie voor alle ins- en outs over de workshop de Agenda.

Webshop

Het oorspronkelijke wezen van de kleur
is een dromerig klinken
is tot muziek geworden licht

Johannes Itten

Laatst bewerkt door: backoffice. Datum: februari 17, 2015. Tijd: 11:09 am