hoofdbanner
Droom & Daad, decoratieve Verftechnieken is verhuisd naar: Vleeshouwerstraat 11 in Deventer. Twee minuten lopen vanaf onze oude stek.

ANNIE SLOAN CHALK PAINTEN DECORATIEF SCHILDERMATERIAAL

Droom & Daad Decoratieve Verftechnieken is specialist in Chalk Paint, de krijtverf van Annie Sloan en Polyvine vernissen en decoratiemateriaal. Midden in het centrum van Deventer vindt u onze winkel. Daar laten we u graag  alles zien over onze producten. Voorbeelden te over. Ons deskundige team staat u graag te woord met advies. En natuurlijk maken we met hetzelfde gemak even een voorbeeld in ons atelier, om de kleuren en mogelijkheden voor een specifieke situatie duidelijk te maken.

Openingstijden:

Maandag: 13.00 – 17.30

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.30

Zaterdag: 10.00 – 17.00

Koopzondagen: 12.00 – 17.00

Stoelen Fooddock Deventer

INSPIRATIE

Foto’s en verhalen over wat je allemaal met de producten van Annie Sloan en Polyvine kan doen. Voorbeelden die klanten ons opstuurden, foto’s van eigen schilderwerk, kortom: Inspiratie!!!

 

VRAGEN OF ADVIES OVER PRODUCTEN, KLEUREN, LEVERING OF TECHNIEKEN?

BEL ONS EN WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD:

0570-784299

Uitleg chalk paint tijdens demonstratie

ATELIER EN WORKSHOPS

Natuurlijk willen we dat de producten die wij verkopen zo creatief mogelijk gebruikt kunnen worden. Daarom geven we zeer regelmatig workshops. Hiervoor hebben we in ons pand aan de Vleeshouwerstraat 11 in Deventer en prachtig en ruim atelier beschikbaar. Zie voor alle ins- en outs over de workshop de Agenda.

Webshop

Het oorspronkelijke wezen van de kleur
is een dromerig klinken
is tot muziek geworden licht

Johannes Itten

Laatst bewerkt door: Hens. Datum: april 14, 2016. Tijd: 4:29 pm